Wat is inpakwerk

Inpakwerk – wat moet ik ervan verwachten?

Inpakwerk is een ruim begrip en wordt vaak gebruikt voor verschillende werkzaamheden. Inpakwerk kan per vacature verschillen. We zullen daarom meer inzicht geven in inpakwerk. Het volgende kun je verwachten:

  • In veel gevallen betreft het eenvoudig werk, waarvoor je geen voorkennis nodig hebt. Je kunt bijvoorbeeld een zending ontvangen met allemaal producten die je bij elkaar moet voegen. Denk bijvoorbeeld aan het verpakken van een verrassingspakket, speelgoed of pennen.
  • Je ontvangt een bedrag per verwerkt product of verdient een bedrag per uur.
  • Er zijn geen minimale hoeveelheden die je af moet hebben en geen verplicht aantal uren. Je geeft het aantal uren op dat je gewerkt hebt en krijgt daar een vergoeding voor.
  • Bij de meeste opdrachten worden de vergoedingen per week uitbetaald.
  • Heb je de inpak opdracht afgerond, dan worden de spullen opgehaald en indien mogelijk weer een nieuwe zending bezorgd.

De verdiensten van inpakwerk zijn goed te noemen. Bedragen tussen de €10 en €18 per uur is geen uitzondering.

Inpakwerk vacatures zijn vaak van tijdelijke aard. Een goed voorbeeld is het inpakken van kerstpakketten. Dit gebeurd alleen in de aanloop van kerstmis. De vergoedingen bij seizoensproducten kunnen flink oplopen.

Het aanbod aan inpakwerk vacatures is verschillend, omdat dit afhangt van het aanbod van opdrachtgevers. We streven er naar om 1 á 2 inpakwerk vacatures per week op onze website en Facebook pagina te plaatsen.