Inpakwerk-wat-heb-ik-nodig

Inpakwerk: wat heb je nodig?

Als je wilt starten met inpakwerk vanuit huis, dan is het belangrijk om wat voorbereiding te treffen. Zorg ervoor dat de volgende zaken goed geregeld zijn, voordat je daadwerkelijk start met het thuiswerk:

  • voldoende opslagruimte waar je de dozen kunt opslaan. Deze plek moet goed bereikbaar zijn voor de bezorger.
  • een goede werkplek waar je de producten kunt verpakken. Om pijn in je rug te voorkomen, is het handig om een werkplek te kiezen die niet te hoog of te laag is voor je. Je kunt er ook voor kiezen om een zit werkplek te combineren met een sta werkplek.
  • zorg voor een schone werkplek, waar geen huisdieren komen en rookvrij is. Dit is een strenge eis van de opdrachtgever.
  • benodigde gereedschappen, zoals een goede schaar, mes, plakband etc.

Voor inpakwerk ontvang je vaak een vergoeding per verwerkt product of per complete opdracht. De vergoeding varieert van 2 tot 10 cent per product tot €455,- per opdracht. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid producten. Doe je het inpakwerk samen met je partner, dan kun je al snel €900,- per maand bijverdienen. Mocht je een uitkering hebben, dan raad ik je wel aan om uit te zoeken hoeveel je maandelijks mag bijverdienen om te voorkomen dat je gekort wordt op de uitkering.

Wil jij op de hoogte blijven van interessante thuiswerk vacatures? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief (aan de rechterzijde –>)